Buffalo Chicken wings

Συστατικά

½ φλιτζάνι σόγια σος
½ φλιτζάνι italian dressing
1 ½ κιλό chicken wings
? του φλιτζανιού βούτυρο
1 κ.γ σόγια σος
? του φλιτζανιού καυτερή σάλτσα

Τρόπος μαγειρέματος

Ανακάτεψε τη σος σόγιας, το dressing και τα chicken wings σε μια μεγάλη σακούλα μαγειρικής που κλείνει με zip
Κλείσε την σακούλα και άφησέ την στο ψυγείο για αρκετές ώρες
Σε ένα μικρό τηγανάκι, λιώσε το βούτυρο και πρόσθεσε ένα κ.γ σόγια σος και την καυτερή σάλτσα. Ανακάτεψε καλά και άσε να πάρει μια βράση. Κατέβασε από τη φωτιά
Αφαίρεσε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και άφησε λίγα λεπτά σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει
Ψήσε τις φτερούγες στη σχάρα για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα γυρίζοντας από όλες τις πλευρές
Τοποθέτησε τις φτερούγες σε ένα μεγάλο μπολ και περίχυσέ τες με την καυτερή σος βουτύρου